PROGRAM FOR HEMNESJAZZ 2013 8-11 August

 

TORSDAG kl 20.00 åpner vi dørene for vernissasje
For Mileperlens festivalkunstner ELLEN HENRIETTE HAVDAL. ENTRE 20,-

 

FREDAG er det åpent mellom 16- 18.00 i galleriet oppe og nede både på Ellens og Yvonne Rosten sin utstilling. ENTRE 20,-

KL 19.00 er det healingsirkel og mediumsseseanse i gullsalen med GRO KARIN FOSSE.

Pris 300,-
Se www. lyskanalen.com for info om henne. (Det vil også være mulig å bestille time hos henne i løpet av helgen).

LØRDAG er galleriet åpent mellom 14-18.00ENTRE 20,-

 

SØNDAG er galleriet åpent mellom 14-18.00. ENTRE 20,-


19.00. GRO KARIN FOSSE har healingsirkel og mediumseanse i gullsalen.
Pris 300.- Mulighet for kanalisering for de som ønsker det av Gro Karin Fosse også denne dagen.

Bestill på nr: 92824829.

 

FESTIVALKUNSTNER ELLEN HENRIETTE HAVDAL

FESTIVALKUNSTNER ELLEN HENRIETTE HAVDAL

ELLEN HENRIETTE HAVDAL

Ellen Henriette Havdal smykker Galleriet under Hemnesjazz 2013.

Ellen er interiørdesigner og driver L1 Design i Strandgata. Hun har en finger med i spillet på mange plasser som du sikkert har vært uten å vite at det er hun som har designet lokalet. Ellen er opprinnelig fra Trondheim, men har bodd de siste 30 år i Mo i Rana. 
Hun forteller om seg selv: 
”Jeg jobber med interiøroppdrag, hovedsakelig for større og mindre bedrifter, både i det offentlige og i det private næringsliv. Det at jeg begynte å lage bilder var en ren tilfeldighet. Jeg hadde et oppdrag hvor det var en stor hvit vegg, det var noen få dager igjen til åpning. Jeg stakk innom en malerforretning og ”plutselig” stod jeg i kjelleren hjemme og malte og lakkerte.”
”Jeg bruker akryl og billakk. Noen ganger legger jeg inn elementer med børstet rustfritt stål. F.eks har jeg lagt inn elementer i stål fra vegskilt i de bildene jeg har laget til noen vegstasjoner. I England får jeg tak i børstet rustfritt stål i forskjellige farger og med forskjellige mønster. Hadde noen oppdrag på Jernverkstomta i denne perioden, kanskje det er derfor jeg er litt ”hekta” på stål? ” 
”Flere og flere private ønsker å få laget store bilder i farger som passer til rommet det skal henge i, og ofte lager jeg bildegrupper som er satt sammen av flere lerret. Jeg vil også fremheve hvor viktig det er å ha nok og riktig lys på bilder. Et bilde med og uten lys er to forskjellige ting”
De fleste bildene Ellen lager, er laget spesielt til rommet eller bedriften. Hun tar utgangspunkt i farger, logo eller bedriftens virksomhet når hun velger farger og uttrykk. Ellen er opptatt av farger og fargekombinasjoner, og bruker ofte sterke farger. ”Jeg får inspirasjon og idéer til nye bilder hele tiden. Inspirasjon kan jeg få av å se en spesiell fargekombinasjon i et blad, en spesiell form i en reklame for biler, - når jeg går tur i skogen og ser lyset komme inn mellom trestammene på en spesiell måte, når jeg ser et spesielt mønster på en gammel pute … Bare det å jobbe med farger er en glede og inspirasjon i seg selv og når jeg har satt i gang er det er vanskelig å stoppe. Et bilde utvikler seg ofte til å bli helt annerledes enn planlagt, - slik som livet selv … ”

ICEKUBES AV ELLEN HENRIETTE HAVDAL

ICEKUBES AV ELLEN HENRIETTE HAVDAL

YVONNE ROSTEN 

Yvonnes utstilling består av maleri, installasjoner og skulpturer og heter: “Come, dance with me in the light” etter et bilde med samme tittel. Den handler om at det er et valg å være lykkelig. Det er ikke alltid det letteste valg men dog et valg som fordrer en til å ta ansvar for egen indre tilstand uansett hvordan livet måtte utarte seg på utsiden. 

«Come dance with me in the light», denne jenta vil lokke deg inn I hennes verden for å danse med henne I lyset:))))))) - Kom å dans med henne i livets dans:)

 

 

 

KANALEN GRO KARIN FOSSE

Behov for å roe ned og slå av noen programmer i hodet? Er det noe du vil ha klarhet i eller har du rett og slett bare behov for healing??


Da vil du få mulighet til å være med på healingsirkel/mediumseanse og bli kanalisert av Gro Karin Fosse som kan kunsten å kanalisere. Hun er klarsynt og et medium som det kan være nyttig og spennede å få med seg. 
Hun blir boende på Mileperlen og kan kontaktes mens hun oppholder seg på Hemnesberget:) Se www. lyskanalen.com for info om henne og hva hun driver med. Det er mulighet for rullestolbrukere å komme seg inn i lokalet så la ingenting hindre deg fra denne begivenheten. Se øverst på siden, i programmet, for tider på sirkelen. Vet du ikke hvor det er så se på se på www.mileperlen.com under beliggenhet så finner du det ut.


Seansen vil foregå i «Gullsalen» mellom gullsøylene på Mileperlen.

Del denne siden