Del denne siden

I dette bildet er det jobbet fra kaos til orden, dvs jobbe helt spontant i begynnelsen og bare hive seg rundt og male i vei uten å tenke for så å strukturere det gjennom å ta det helt med ro og

INTUITIVT MALEKURS 8 -10 MARS 2024

På dette kurset lærer du om hvordan du leker med teknikker, strukturer, farger og flater. Du lærer om å blende farger i hverandre så du får fine overganger, eller jobbe med helt separate felter av farger, skape stemninger, leke. Du lærer hvordan du bruker kontraster og får et mer bevisst forhold til dine penselstrøk og hvordan du kan veksle mellom teknikker for å oppnå det du vil. Du kan være helt nybegynner eller garvet i gamet, du blir undervist ut fra dine forutsetninger hele tiden uansett:) det er like mye indre arbeid som ytre arbeid som skjer:) Gled deg:))

Du skal bare leke, oppdage virkninger og finne skatter. Min oppgave er å gi deg forskjellige teknikker du kan leke med, lære deg å strukturere kaos og jobbe med tynne og tykke lag med maling, lag på lag på lag på lag osv. Gled deg. 

Diverse info:

Maleveileder Yvonne Rosten har mange års erfaring i veiledning og undervisning av barn, ungdom og voksne. 

Jeg anbefaler dere å bli over da det pleier å være enormt givende å bare få være i egen prosess sammen med kjekke mennesker - uten å måtte gjøre dagligdagse ting mellom slagene. Dere kommer inn i en egen boble der tiden flyr og dagene er omme før dere vet ordet av det.

Fredag er det undervisning fra 18.00- 21.00.

Lør og Søn undervisning fra 10 - 17.00 

Pris for helgen 2800,- 

PS: Det er ingenting i veien for at dere kan jobbe selvstendig utover kvelden om dere velger å bo her:))

Maleutstyr bestilles på feks KEM.no som har mer profesjonellt utstyr. Jeg anbefaler å heller kjøpe bedre kvalitet om dere skal investere i maling. Ara, Golden eller Lascaux er mine favoritter. Meeen, om dere ikke vil betale så mye så kan dere bestille Galleria maling på Lekolar. det er den beste studie kvaliteten til en overkommelig pris jeg har funnet.

Vil dere bruke den malingen dere trenger her, kan dere det med et tillegg i prisen på 600,- for maling og plater. Ellers råder jeg dere til å ta med flere lerret/plater å male på . Det kan være godt å veksle på hva du maler på.

Depositum på 1000,- betales inn en uke før kurset på kontonr; 45163617432. Resterende betales ved kursstart. 

Bindende påmelding på mileperlen@gmail.com 

Ta med maleklær og gode innesko. Vel møtt

Kos deg med farger og stemninger

I dette bildet er det jobbet fra kaos til orden, dvs jobbe helt spontant i begynnelsen og bare hive seg rundt og male i vei uten å tenke for så å strukturere det gjennom å ta det helt med ro og "kommunisere" med bildet etterpå:))

Denne måten å jobbe på kan også kombineres med figurative former om dere vil det.